Provtagning

Om din läkare hänvisat dig för provtagning kommer du att få information i inkorgen i din KRY-app om vilka provtagningsställen som du har möjlighet att ta ditt prov på.  I vissa fall får du även din remiss skickad till inkorgen i KRY-appen, i dessa fall behöver du även skriva ut remissen och ta den till provtagningsstället.

All information finns i meddelandet.

När provet är analyserat får du ett meddelande i inkorgen i KRY-appen. I de fall din läkare önskar ett ytterligare möte med dig kommer denne att informera dig om det där. Klicka i så fall på länken i meddelandet för att boka ett återbesök.

Ett återbesök till läkaren har samma pris som ett nybesök och är frikortsgrundande.
Har du redan ett frikort är mötet kostnadsfritt. I samband med mötesbokningen kan du klicka i att du har frikort. Du ombeds då fylla i frikortsnummer och dess giltighetstiden.