Boka återbesök till samma läkare.

Via KRY kan du boka ett återbesök till den läkare du träffat tidigare.

För att göra detta behöver du logga in på KRY-appen och klicka på Mina tidigare möten under Mer-fliken. Där kan du sedan välja att boka ett återbesök till den läkare du tidigare träffat.

Ett återbesök till läkaren har samma pris som ett nybesök och är frikortsgrundande.
Har du redan ett frikort är mötet kostnadsfritt. I samband med mötesbokningen kan du klicka i att du har frikort. Du ombedes då fylla i frikortsnummer och dess giltighetstiden.