Kan KRY hjälpa till med svamp?

Svampinfektioner är några de vanligaste infektionssjukdomarna. Det finns olika typer av svamp, och dessa kan orsaka olika slags infektioner. En del svampinfektioner kan behandlas med receptfria läkemedel.

Genom KRY kan du ha läkarbesök via videosamtal och få hjälp med diagnos och behandling för svampinfektion. Om du misstänker bakteriell vaginos kan du beställa hem ett test via vår samarbetspartner Dynamic code här, göra en provtagning, skicka in provet och få svaret på nätet via en personlig kod. Om det behövs kan KRY skriva ut e-recept.

För att boka behandling gå in i appen och gå längst ner på Hem- eller Boka-fliken. Klicka därefter på Boka behandling och välj från listan för vad du önskar behandling för. Därefter ange din analyskod och boka ett möte med en läkare via videosamtal.