Kan KRY skriva ut recept för klamydia, mykoplasma och bakteriell vaginos?

Ja, via KRY kan du få behandling för klamydia, mykoplasma och bakteriell vaginos. Beställ hem ett test via vår samarbetspartner Dynamic code här, gör en provtagning, skicka in provet och få svaret på nätet via en personlig kod. Om det behövs kan KRY skriva ut e-recept.

För att boka behandling gå in i appen och gå längst ner på Hem- eller Boka-fliken. Klicka därefter på Boka behandling och välj från listan för vad du önskar behandling för. Därefter ange din analyskod och boka ett möte med en läkare via videosamtal.

Om din analyskod inte fungerar vänligen kontakta KRY Support:

E-post: support@kry.se, Telefonnr: 08-22 77 07

KRY Support har öppet vardagar kl 9-17