Hur loggar jag in och ut på KRY-appen?

Logga in:

1. Ladda ner appen KRY på din mobila enhet, som kräver iOS (v.9.0 eller senare) och Android (v.4.4 eller senare)
  2. Klicka på Logga in, och identifiera dig med ditt mobila bankID eller bankID
  3. Om du inte redan är registrerad, så gör detta genom att ange telefonnummer och e-postadress samt klicka på Jag accepterar användarvillkoren.

Tänk på att det mobila bankID eller bankID måste tillhöra dig själv som patient. Det går inte att boka möte för någon annan då KRY kräver att en som patient kan legitimera sig med säker identifiering.

Logga ut:

1. Gå in under Mer-fliken längst ner i högra hörnet i KRY-appen.
  2. Klicka på Inställningar och därefter knappen Logga ut