Hur bokar jag ett läkarmöte via KRY?

1. Ladda ner appen KRY på din mobila enhet, som kräver iOS (v.9.0 eller senare) och Android (v.4.4 eller senare)
  2. Klicka på Logga in, och identifiera dig med ditt mobila bankID eller bankID
  3. Registrera dig på appen genom att ange telefonnummer och e-postadress
  4. Klicka på Träffa läkare nu eller Boka tid med läkare
  5. Ange om du vill boka tid för Mig själv eller Mitt barn under 18 år
  6. Ange vilket symtom du innehar från listan
  7. Fyll i symtomformuläret, där du har möjlighet att bifoga bilder
  8. Bekräfta mötet genom att klicka i Jag har frikort eller välj mellan betalningsalternativen Betala med Klarna eller Betala med kort

Ditt möte är nu bekräftat! Vårdgivaren ringer upp dig via KRY appen så se till att vara inloggad innan mötet.

Tänk på att det mobila bankID eller bankID måste tillhöra dig själv som patient. Det går inte att boka möte för någon annan då KRY kräver att en som patient kan legitimera sig med säker identifiering.