Vart hamnar mitt intyg efter läkarmötet?

Intyget skickas till din inkorg i KRY-appen.

För att få del av intyget i KRY-appen öppna appen och klicka på Inkorg längst ner på sidan. Öppna meddelandet med intyget och klicka på PDF-ikonen. Du ska nu få upp intyget på skärmen. Klicka på intyget igen. Du ska nu få upp en ikon i nedre vänstra hörnet (en fyrkant med en pil i). Klicka på den och du ska få upp olika valmöjligheter. Välj Skriv ut, alternativt ikonen för E-post om du vill skicka intyget till din e-post och skriva ut från en dator.

Intyget försvinner från din inkorg i KRY-appen efter 31 dagar.